Wie ben ik

Mijn naam is Carla vd Berg 47 jaar, getrouwd met Patrick. We hebben 2 dochters: Iris van 14 en Isa van 12. Ik ben 4 jaar peuterleidster geweest en sinds januari 2015 gastouder.

Na ruim 12 jaar gewerkt te hebben voor een grote bierbrouwerij heb ik mijn hart gevolgd en heb ik de switch gemaakt naar de kinderopvang. Ik ben de opleiding PW3 kinderopvang gaan volgen en heb daarnaast diverse stages gevolgd. Onder andere op een kinderdagverblijf, BSO en uiteindelijk een peuterspeelzaal, waar ik 4 jaar als leidster met veel plezier op een groep heb gestaan. In juli 2012 heb ik mijn diploma behaald en in juni 2014 nam ik de beslissing om voor mijzelf te beginnen als gastouder. Na een hele fijne tijd op peuterspeelzaal de Klauterbeer in Nootdorp is nu mijn droom werkelijkheid geworden:

Oude Leede Kids&Zo!

Bij elk uniek kind past ook een unieke gastouder